4 Ιουλ 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2013

Έντονη θα είναι για άλλη μια φορά η παρουσία του συλλόγου μας στούς τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων-κορασίδων (8-16 ετών) που θα γίνουν στο Ρίο Αχαϊας από 8 έως 15 Ιουλίου 2013. Οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους αγώνες είναι : 


 Μπάμπης  Βασιλόπουλος
Τον τελευταίο χρόνο έχει φοβερή βελτίωση. Θα παίξει στην κατηγορία παμπαίδων κάτω των 10 ετών ενώ είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε τελικούς.




 Σπύρος  Στρατηγός 
Σταθερή αξία και μόνιμος πρωταγωνιστής σε αγώνες υψηλού επιπέδου, θα αγωνιστεί και αυτός στην κατηγορία παμπαίδων κάτω των 10 ετών. Είναι και για αυτόν η δεύτερη φορά σε τελικούς παίδων-κορασίδων.




  Σπύρος  Κολυτάς 
Έχει ξαναπαίξει σε τελικούς, είναι έμπειρος και έχει σταθερή βελτίωση. Θα παίξει στην πολυπληθέστερη κατηγορία, αυτή των παμπαίδων κάτω των 12 ετών μαζί με τον Δημήτρη Τερικανίδη.




  Δημήτρης  Τερικανίδης
Συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικούς, στην κατηγορία παμπαίδων κάτω των 12 ετών. Βελτιώνεται και αυτός σταθερά με πολύ όρεξη για δουλειά και αγάπη για το σκάκι.




  Πάνος  Αυγούστης
Είναι βασικό στέλεχος της νεανικής ομάδας του ΣΠΖΚ και θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στην ίδια κατηγορία, αυτή των παίδων κάτω των 16 ετών.


Αποτελέσματα, βαθμολογίες, ζωντανές παρτίδες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επίσημο site της διοργάνωσης :  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου